logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Abbeville Road, SW4

SW London house renovation and internal rearrangement

Duration: 18 weeks:

This London property had already undergone a renovation which, although benefiting from the superb interior design eye of the client, had not been refurbished to a particularly high standard by previous contractors.

Our brief was to completely remodel the ground floor of the house, moving the kitchen and downstairs loo cleverly into the rear reception room, freeing up the old kitchen space for living space. Chimney breasts were also removed on the upper floors to make more usable space in the bedrooms and make way for integrated joinery.

Orchestrate worked closely with the client to integrate the new additions to the house with the existing design to great effect.

Project highlights: The entrance hall tiles, the WC squeezed into the ground floor, the brilliant use of the rear reception room to avoid dead space.